وردپرس یکی از ساده ترین و قوی ترین ابزارهای ایجاد و مدیریت وب سایت است. وردپرس به زبان PHP نوشته شده و رایگان و متن باز (Open Source) میباشد. البته برای راه اندازی سایت و مدیریت آن با WordPress نیاز به آشنایی با زبان برنامه نویسی نیست. ولی اگر با PHP آشنایی داشته باشید میتوانید کدهای آن را با توجه به نیاز خود تغییر دهید و یا امکاناتی را به آن اضافه کنید.
WordPress در ابتدا تنها به صورت وبلاگ و روی دامنه اصلی wordpress.com ارائه میشد. اما چند سالی است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس به صورت کامل ارائه شده و شما میتوانید یک سایت حرفه ای و با امکانات کامل را به سادگی راه اندازی و مدیریت کنید.
اگر اطلاعات شما حداقل در حد راه اندازی یک وبلاگ باشد، خواهید توانست با کمک وردپرس یک سایت مستقل و حرفه ای راه اندازی کنید. البته حتما میدانید که برای راه اندازی سایت علاوه بر یک برنامه مدیریت محتوای سایت (مثل وردپرس) ، به یک فضای اینترنتی (هاست) و دامنه (Domain) نیز احتیاج دارید و برای این مورد اسپیس ایران در خدمت شما خواهد بود.
سیستم وردپرس، گزینه ای مناسب برای راه اندازی سایت های شخصی و اداری، سایت های فروشگاهی، پورتال های دانلود و تفریحی، سایت های علمی و … میباشد.
جهت دانلود نگارش 4.1.1 وردپرس در ادامه با اسپیس ایران همراه باشید.
تاریخچه: (ویکی پدیا)
مت مولنوگ پایهگذار وردپرس است، نرمافزار کدبازی که به طور گسترده از سوی وبلاگنویسان برای نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار میگیرد.
«مت چارلز مولنوگ»، در تاریخ ۱۱ ژانویه ۱۹۸۴ در هوستون تگزاس به دنیا آمد و در حال حاضر در سانفرانسیسکوی کالیفرنیا زندگی میکند.
مولنوگ در ابتدا مدتی به مطالعه ساز ساکسیفون پرداخت و در آموزشگاه بازیگری و هنرهای نمایشی حضور مییافت.
اولین سیستمی که مولنوگ برای وبلاگنویسی از آن استفاده کرد، سیستم b2/cafelog بود. او برای نخستین بار برای انتشار عکسهایی که در سفر به واشنگتن گرفته بود از این سیستم استفاده کرد. همین تجربه باعث شد که به این فکر بیفتد که خود، برای وبلاگنویسی نرمافزاری بهروز و سازگار با استاندادهای وب که نیازهایش را برآورده کند، بنویسد. او در ژانویه ۲۰۰۳، در وبلاگش این مطلب را اعلام کرد.
مولنوگ به سرعت با شخصی به نام «مایک لیتل» تماس گرفت و با کمک هم، این دو شروع به نوشتن وردپرس با استفاده از b۲ کردند. توسعه دهنده اصلی b۲ یعنی Michel Valdrighi هم به زودی به جمع دو نفره آنها اضافه شد.
در مارس ۲۰۰۳ او Global Multimedia Protocols Group را تأسیس کرد که در آن نخسیتن «میکروفرمتها» نوشته شد.
او در آوریل ۲۰۰۴، سرویس نامآشنای Ping-O-Matic را تأسیس کرد که همانگونه که از نام آن برمیآید، سرویسی است که با آن میشود پینگ کرد و موتورهای جستجویی مانند تکنوراتی را از بهروز شدن وبلاگ، آگاه کرد. به یاری آن میشود، به صورت بسیار ساده سرویسهای بسیار زیادی از جمله بلاگرولینگ محبوب وبلاگ نویسان ایرانی را پینگ کرد. در حال حاضر Ping-O-Matic روزانه یک میلیون بار پینگ میشود.
در می ۲۰۰۴، رقیب وردپرس یعنی مووبل تایپ، اعلام کرد که قیمتهایش را تغییر داده است. مسئلهای که باعث شد هزاران کاربر مووبل تایپ به فکر استفاده از نرمافزارهای جایگزین بیفتند. وردپرس به خوبی از این فرصت استفاده کرد.
در اکتبر ۲۰۰۴ ، CNET مولنوگ را استخدام کرد تا در آنجا، روی وردپرس کار کند و در اداره وبلاگها و رسانههای جدید به آنها کمک کند. در دسامبر ۲۰۰۴، مولنوگ bbPress را عرضه کرد، سیستمی که وی در طی چند روز تعطیلات نوشته شده بود.
در فوریه ۲۰۰۵، نسخه ۱٫۵ وردپرس آماده شد که نام Strayhorn را بر آن نهاده بودند. این نسخه ۹۰۰ هزار بار دانلود شد.
در آوریل ۲۰۰۵ شخصی متوجه شد که در سایت WordPress.org، مقالههای زیادی به صورت مخفی وجود دارد که با تکنیک cloaking نوشته شدهاند. در cloaking دارنده یک سایت، کاری میکند که نسخهای از سایت که به عنکبوتهای جستجو عرضه میشود متفاوت از چیزی باشد که به بازدیدکنندگان عادی نشان داده میشود. مولنوگ مجبور شد که مطلب را بپذیرد و همه مقالات را حذف کند.
مولنوگ در اکتبر ۲۰۰۵ از CNET جدا شد. چند روز بعد او Akismet را معرفی کرد، سرویسی که جلوی کامنتها و ترکبکهای اسپم را میگیرد
در نوامبر ۲۰۰۵، شرکت در پروژه وردپرس از حالت دعوتنامهای درآمد و مشارکت در آن برای همه آزاد شد.
در دسامبر ۲۰۰۵، او Automattic را معرفی کرد، سرویسی که خدمات میزبانی وبلاگ ارائه میدهد و نرمافزارهای ضد اسپم میسازد.اکنون، بر اساس آمار Comscore، سایت Automattic، ماهانه ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده دارد و در میان ۲۵ سایت برتر جهان قرار دارد.
در مارس ۲۰۰۷، مجله معتبر PC World، مولنوگ را به عنوان یکی از ۵۰ فرد مهم در اینترنت برگزید و در رده شانزدهم قرار داد.
وردپرس فارسی
در فروردین ۱۳۸۴ افزونه تاریخ خورشیدی وردپرس انتشار یافت. تا پایان خرداد ماه همان سال نسخه دوم آن افزونه نیز منتشر شد و پروژهای به نام وردپرس پارسی رسماً آغاز به کار نمود. از فروردین ماه ۱۳۸۶ با اضافه شدن افراد علاقهمند دیگری به این پروژه و انسجام بیشتر فعالیتها، برنامهریزی برای راهاندازی وبگاه و ارائه خدمات در زمینه پشتیبانی از کاربران واینکه وردپرس انگلیسی معمولا از نوشته های پارسی پشتیبانی نمیکرد و آن ها را به شکل “؟” در می آورد، پس بدین ترتیب پروژه وردپرس پارسی آغاز شد. تیم وردپس پارسی مدعی است که تمامی بستههای ارائه شده توسط این تیم تغییری در اصل و هستهٔ نرمافزار وردپرس ایجاد نکرده و همگی به صورت افزودنی هستند. محصولات تولیدشده توسط تیم وردپرس پارسی همانند نرم افزار وردپرس بر مبنای مجوز جیپیال منتشر میشوند و استفاده از آنها آزاد است. فعالیتهای تیم وردپرس پارسی بر بومیسازی نرمافزار وردپرس از فعالیتهای توسعهدهندگان اصلی نرمافزار وردرپرس مستقل است.
دانلود وردپرس فارسی نسخه 4.1.1
دانلود وردپرس – دانلود وردپرس فارسی نسخه 4.1.1 دانلود آخرین ورژن وردپرس – دانلود وردپرس فارسی – فایل نصبی وردپرس
تجربه بالاترین سطح کیفیت میزبانی وب
اسپیس ایران با بیش از ۱۰ سال تجربه، انواع خدمات میزبانی وب، ثبت دامنه و سرور های مجازی را با بالاترین سطح کیفیت ممکن ارائه می نماید.
خرید هاست
ثبت دامنه
سرور مجازی